Data publikacji: 2018-09-06
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Regionalne produkty w Blue City
Kategoria: BIZNES Handel
Jak co miesiąc lokalni wytwórcy żywności zapraszają do poznania swoich produktów. Od 12 do 16 września w Blue City ponownie zagości Jarmark Produktów Regionalnych.
Jak co miesiąc lokalni wytwórcy żywności zapraszają do poznania swoich produktów. Od 12 do 16 września w Blue City ponownie zagości Jarmark Produktów Regionalnych.
Wszyscy, którzy cenią sobie tradycyjne receptury, będą mogli zaopatrzyć się w wędliny, pasztety rybne, sery wiejskie z Korycina, sery kozie, oscypki, bundz, pieczywo na zakwasie
i wiele innych, naturalnych przysmaków. Dla miłośników domowej kuchni wrześniowy jarmark będzie również okazją do kupienia pysznego smalcu, kartaczy, naleśników i pierogów. Wśród wystawców znajdą się producenci miodów oraz producent ekologicznych, tłoczonych na zimno, nierafinowanych i niefiltrowanych olejów. Zwolennicy kuchni międzynarodowej będą mieli okazję spróbować rozmaitych specjałów z Węgier, Grecji, Włoch, Turcji
i Azerbejdżanu.
– Blue City od ponad dziesięciu lat, co miesiąc prezentuje klientom gamę regionalnych
i lokalnych produktów, które wytwarzane są według historycznych już receptur. Sympatycy Jarmarku znają naszych wystawców i ich produkty, dlatego specjalnie przyjeżdżają po nie do naszego Centrum nie tylko z Ochoty, ale też z całej Warszawy – mówi Krzysztof Sajnóg, dyrektor marketingu Blue City.
Nic dziwnego, podczas Jarmarku można kupić pozbawione konserwantów i sztucznych dodatków pożywienie, którego specyfika wiąże się przede wszystkim z rodzajem stosowanych składników oraz sposobem ich przyrządzania. Jarmark w Blue City to „Kalejdoskop Smaków”.
Jak co miesiąc lokalni wytwórcy żywności zapraszają do poznania swoich produktów. Od 12 do 16 września w Blue City ponownie zagości Jarmark Produktów Regionalnych.
Wszyscy, którzy cenią sobie tradycyjne receptury, będą mogli zaopatrzyć się w wędliny, pasztety rybne, sery wiejskie z Korycina, sery kozie, oscypki, bundz, pieczywo na zakwasie
i wiele innych, naturalnych przysmaków. Dla miłośników domowej kuchni wrześniowy jarmark będzie również okazją do kupienia pysznego smalcu, kartaczy, naleśników i pierogów. Wśród wystawców znajdą się producenci miodów oraz producent ekologicznych, tłoczonych na zimno, nierafinowanych i niefiltrowanych olejów. Zwolennicy kuchni międzynarodowej będą mieli okazję spróbować rozmaitych specjałów z Węgier, Grecji, Włoch, Turcji
i Azerbejdżanu.
– Blue City od ponad dziesięciu lat, co miesiąc prezentuje klientom gamę regionalnych
i lokalnych produktów, które wytwarzane są według historycznych już receptur. Sympatycy Jarmarku znają naszych wystawców i ich produkty, dlatego specjalnie przyjeżdżają po nie do naszego Centrum nie tylko z Ochoty, ale też z całej Warszawy – mówi Krzysztof Sajnóg, dyrektor marketingu Blue City.
Nic dziwnego, podczas Jarmarku można kupić pozbawione konserwantów i sztucznych dodatków pożywienie, którego specyfika wiąże się przede wszystkim z rodzajem stosowanych składników oraz sposobem ich przyrządzania. Jarmark w Blue City to „Kalejdoskop Smaków”.
źródło: Biuro Prasowe
Załączniki: