Biznes Handel

Wola Park poszerza ofertę gastronomiczną

Wola Park poszerza ofertę gastronomiczną
W Wola Parku otworzyło się nowe stoisko z lodami oraz cukiernia. Magia d’Italia Gelati Cafe oraz Cukiernia Sowa proponują Klientom desery wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi

Data publikacji: 2017-08-01
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wola Park poszerza ofertę gastronomiczną
Kategoria: BIZNES Handel

W Wola Parku otworzyło się nowe stoisko z lodami oraz cukiernia. Magia d’Italia Gelati Cafe oraz Cukiernia Sowa proponują Klientom desery wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi recepturami.

W menu lodziarni Klienci znajdą wiele autorskich propozycji jak np. lody o smaku prażonych migdałów, whiskey czy figa w rumie. Magia d’Italia Gelati Cafe ofertę zmienia w zależności od sezonowej dostępności składników, by zaskakiwać Klientów nowymi smakami.

Cukiernia Sowa to firma z tradycjami, która działalność rozpoczęła w 1946 roku. Marka bazuje na własnych, sprawdzonych od dziesięcioleci przepisach. Klientom proponuje ciasta, ciastka, torty, lody oraz napoje.

– Ogromnie cieszy nas, że do Wola Parku dołączyły dwie nowe marki. Nasi Klienci mają do wyboru kolejne punkty na mapie Centrum, w których mogą skosztować pysznych deserów i napojów. Są to również nowe miejsca spotkań, gdzie odwiedzający mogą spotkać się ze znajomymi i miło spędzić czas – mówi Dagmara Pozowska, dyrektor centrum handlowego Wola Park.

Magia d’Italia Gelati Cafe w Wola Parku jest drugą lodziarnią marki w Warszawie. Stoisko znajduje się na parterze obok sklepu SMYK. Cukiernia Sowa zajęła powierzchnię 85mkw i zlokalizowana jest na poziomie 0 przy Placu Pałacowym. 

źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Wola Park poszerza ofertę gastronomiczną BIZNES, Handel - W Wola Parku otworzyło się nowe stoisko z lodami oraz cukiernia. Magia d’Italia Gelati Cafe oraz Cukiernia Sowa proponują Klientom desery wytwarzane zgodnie z tradycyjnymi recepturami.

A to już wiesz?  Czy pirotechnika w Polsce jest biznesem sezonowym?

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy